Boka nu!

Sommar på mellanholmen

Efter ett långt evenemangsuppehåll i Härnösand och resten av landet så kan vi i sommar äntligen börja se nöjeslivet ta fart igen. Därför är vi glada att kunna presentera något för Härnösandsborna att se fram emot. Vi blickar framåt mot en efterlängtad sommar där vi äntligen ska få ta del av kultur och möten igen i mindre skaror. Vi presenterar därför sommarkonserter på Mellanholmen med start i juli.

Precis som Härnösands Stadsfest kommer konserterna ta plats på Mellanholmen i Härnösand. Enligt regeringens restriktioner är det från 1 juli möjligt att på utomhusevenemang samla sittande publik på upp till 3000 förutsatt att de anvisas bestämda platser, att avstånd hålls mellan sällskap. Observera att ni därför måste boka biljetter tillsammans för att placeras med ert sällskap.

Klara artister 
14/7 Albin Lee Meldau
21/7 Jill Johnson
28/7 Daniel Adams-Ray
4/8 Petra Marklund
11/8 Miss Li
25/8 Tjuvjakt
1/9 Weeping Willows

FAQ:

Q: Jag och mina vänner har bokat olika biljetter, kan vi placeras tillsammans?
A: Då vi väntar oss mycket folk och restriktioner ändras kontinuerligt så kan vi aldrig garantera att olika bokningar kan placeras i närheten av varandra. Vi kan göra vårt yttersta på plats. Anländ gärna tillsammans så hjälper vi er på plats.

Q: Behöver jag ta med mig stol/sittunderlag?
A: Vi har stolar & bord på plats. Vi visar er till er anvisade plats när ni anländer. Det enda ni behöver ta med er är er biljett och legitimation.

Q: Det är slutsålt, släpps fler biljetter?
A: Är evenemanget markerat som slutsålt, så släpps inga fler biljetter.

Q: Finns det mat & dryck på plats?
A: Vi säljer både mat & dryck på plats. Och således får ingen egen mat eller dryck medtagas.

Q: Vart ligger konsertområdet?
A: På mellanholmen i centrala Härnösand.

Q: Vad är det för tider?
A: Entré 19.00. Konsert ca 20.30

Biljetter
Släpps torsdag 24 juni 10.00

Boka nu!

Partners